http://www.futuras.nl/wp-content/uploads/2011/12/printer2.jpg

Kleine printer bespaart papier

Een nieuwe printer print – op kleine papiertjes – alleen informatie uit waar u iets aan heeft. Handig en milieubewust!

Stel: u bent geïnteresseerd in politiek en leest daarom graag de krant. Dan zal de sportbijlage vaak zo in de prullenbak verdwijnen. Zonde! Een nieuwe printer – heel toepasselijk ‘Little Printer’ genaamd – komt met een oplossing.

Persoonlijk
De printer print gepersonaliseerde informatie uit. Bijvoorbeeld enkel de politieke rubrieken uit de krant of alleen de puzzel die u altijd zo graag maakt.

Foursquare
Om dat te bewerkstelligen, heeft de ‘Little Printer’ natuurlijk partners nodig. En die heeft de printer gevonden. De Engelse krant ‘The Guardian’ doet bijvoorbeeld mee. Maar ook informatie van Facebook en Foursquare kunt u met deze cloudprinter printen. Zo kunt u bijvoorbeeld een printje maken van Foursquare-locaties die u nog wilt bezoeken of een weerbericht printen. Met behulp van een app kunt u zich op zulke printjes ‘abonneren’.

Met het kleine papier en de gepersonaliseerde informatie heeft ‘Little Printer’ alles in zich om een ‘groene printer’ te worden. Maar pas op: ‘Little Printer’ is natuurlijk alleen groen als u er op de juiste wijze gebruik van weet te maken.

Little Printer komt naar verwachting volgend jaar op de markt.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment