http://www.futuras.nl/wp-content/uploads/2011/11/soldeerbout.jpg

Iets kapot? Repareer het dit weekend!

Dit weekend begint de Europese Week van de Afvalvermindering. En u kunt uw steun betuigen door niks weg te gooien, maar het juist te repareren!

In het hele land zijn vanaf zaterdag extra Repair Cafés geopend. In een Repair Café – u kon er eerder hier al alles over lezen – kunt u spullen die kapot zijn, repareren. Het gereedschap en de benodigde materialen liggen al in het Repair Café klaar. En bent u niet zo heel handig? Dan kunt u altijd op hulp rekenen van anderen.

Zo’n initiatief – niet weggooien, maar repareren – past natuurlijk uitstekend in de Europese Week van de Afvalvermindering. Deze week duurt van zaterdag 19 tot maandag 28 november. Daarom zijn er in deze periode in heel Nederland heel wat Repair Cafés geopend.

Komend weekend kunt u bijvoorbeeld terecht in Nijmegen, Bilthoven en Culemborg. En woensdag bent u van harte welkom in Amsterdam. En de zaterdag daarop kunt u ook in Tilburg en Maastricht Repair Cafés vinden. Geïnteresseerd? De adressen en openingstijden van alle Repair Cafés vindt u hier!There are no comments

Add yours